Seminari i radionice

Cjelo┼żivotno u─Źenje

Cjelo┼żivotno u─Źenje odnosi se na ÔÇ×svaku aktivnost u─Źenja tijekom cijeloga ┼żivota radi unaprje─Ĺenja znanja, vje┼ítina i kompetencija u okviru osobnoga, gra─Ĺanskog, dru┼ítvenog ili profesionalnog djelovanja pojedincaÔÇť (www.cjelozivotno-ucenje.hr)

Neformalno cjelo┼żivotno obrazovanje

Organizirani proces u─Źenja kroz obrazovni program koji nije verificiran, a usmjeren je na profesionalno pro┼íirivanje znanja, vje┼ítina i kompetencija odraslih osoba u podru─Źju sporta. Po zavr┼íetku programa polazniku se dodjeljuje Potvrda o sudjelovanju. Program neformalnog obrazovanja mo┼że biti in-house ili otvorenog tipa.

In- house programi

Hrvatski institut za kineziologiju mo┼że organizirati i provesti neformalni obrazovni program (seminar, radionicuÔÇŽ) ─Źija je izrada i izvedba prilago─Ĺena specifi─Źnim potrebama poznatog naru─Źitelja usluge (sportski klub ili udruga, sportski savez, fitness centar ili druga javna ili privatna tvrtka), a slu┼żi profesionalnom osposobljavanju i usavr┼íavanju u skladu s razvojnim potrebama naru─Źitelja. Svrha in-house programa je razvoj ljudskih resursa naru─Źitelja usluge kako bi ona bila organizacijski ┼íto u─Źinkovitija i konkurentnija na tr┼żi┼ítu.

Otvoreni seminari i radionice

Hrvatski institut za kineziologiju ─çe periodi─Źno nuditi neformalne obrazovne programe usmjerene i prilago─Ĺene potrebama i interesu sportskih djelatnika i gra─Ĺanstva, kojima ─çe promovirati profesionalno osposobljavanje i usavr┼íavanje te osobni rast i razvoj polaznika.