Sportski i rekreativni ples – latinsko američki i standardni

UPISI U TIJEKU!

Poštovani,

Obzirom na novu nomenklaturu sportova, program osposobljavanja za instruktora sportskog i rekreativnog plesa prethodno odobren od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja, trenutno je u postupku odobrenja izmjena koje se dominantno odnose na izmjenu naziva.

Novi naziv, po odobrenju Ministarstva znanosti i obrazovanja, glasio bi program osposobljavanja za instruktora sportskog i rekreativnog plesa latinsko američkih i standardnih plesova.

Obzirom na prethodno navedeno, s nove pretprijave za ovaj program su u tijeku.

Pretprijavu možete ispuniti kroz slijedeći link : https://forms.gle/iHw9Dz6t5Kr4Sbbu5

Uz pretprijavu na email jadranka.vlasic@kif.unizg.hr potrebno je poslati dokaz o:

UVJETI UPISA

U program osposobljavanja za poslove instruktora sportskog i rekreativnog plesalatinsko američkih i standardnih plesovamože se upisati osoba koja ima:

  1. minimalno završenu srednju školu,
  2. navršenih 18 godina života,
  3. minimalno 5 godina aktivnog bavljenja sportskim plesom kao natjecatelj (aktivno bavljenje sportskim plesom kao natjecatelj podrazumijeva sudjelovanje na natjecanjima u kalendarskoj godini za koju je obavljena registracija natjecatelja) i rekreativnim plesom
  4. najmanje B kvalitativni razred (otvoreni program) u sportskom plesu u najmanje jednoj sportsko-plesnoj disciplini (standardni i/ili latinsko-američki plesovi)
  5. najmanje 1/3 kvalitativnih bodova od potrebnih kvalitativnih bodova za prelazak iz B u A kvalitativni razred, ostvarenih u B i/ili A kvalitativnom razredu u starosnom razredu starije mladeži i/ili odraslih, ili odraslih i/ili veterana (seniora) u disciplini iz točke d) ovog stavka.

Ukoliko kandidati ne zadovoljavaju uvjete upisa iz točaka c), d) i e) dužni su prije početka programa osposobljavanja položiti prijemni ispit kojim se provjerava njihova razina pripremljenosti za praćenje programa.

Pravovremenom pretprijavom ulazite na listu kandidata/kinja za Program osposobljavanja za obavljanje poslova Instruktora sportskog i rekreativnog plesa standardnih i latinsko američkih plesova do popunjena grupe od 24 polaznika. Za otvaranje programa potrebno je minimalno 10 polaznika nakon čega se raspisuje natječaj za upis.

Informaciju o terminu natječaja i prijemnog ispita dobiti ćete naknadno po popunjenju minimalnog broja polaznika.

Više informacija o programu možete naći na web stranici: http://hik-kif.eu ili na telefon 091/531 2207

Stručni voditelj:

 izv. prof. dr. sc. Jadranka Vlašić